‘PSV zit voorlopig nog vast aan de Portugese-flop Bruma’

PSV is voorlopig nog niet verlost van de Portugese aanvaller Bruma. Hij leek opweg te zijn naar Besiktas maar er is een kink in de kabel gekomen. Besiktas beschikte over de beste papieren voor Bruma, die bij PSV overbodig is geraakt.

Maar volgens het Eindhovens Dagblad is een transfer naar Turkije niet van de grond gekomen. Aan de beide clubs lag het niet. ‘PSV en Besiktas leken elkaar te kunnen vinden, maar aan de voorwaarden van de zaakwaarnemer van Bruma kunnen beide partijen nu niet voldoen’, schrijft het ED.

Bruma en zijn zaakwaarnemer hebben nog een dikke maand om een transfer voor elkaar te krijgen. De Portugees heeft in Eindhoven nog een driejarig contract. Echter heeft Roger Schmidt hem niet nodig. Bruma werd vorig seizoen al verhuurd aan Olympiakos Piraeus. Voor de Grieken maakte hij negen doelpunten in 33 wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.