‘Napoli wil Mohamed Ihattaren overnemen van PSV’

Mohamed Ihattaren mag zich in de belangstelling heugen van het Italiaanse Napoli. Dit weten diverse Italiaanse media te melden.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zou inmiddels in gesprek zijn met een delegatie van Napoli. Spits Marcus Thuram van Borussia Mönchengladbach is hierbij ter sprake gekomen, maar ook de naam van Ihattaren zou zijn gevallen. Dankzij een aflopend contract kan de club uit Napels relatief goedkoop toeslaan in Eindhoven.

Napoli heeft al verschillende opties voor de positie van Ihattaren, maar de PSV’er kan op meerdere posities uit de voeten. Om die reden zou de Serie A-club overwegen om door te pakken. In Eindhoven is Ihattaren niet zeker van veel speeltijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.