‘Borussia Dortmund wil niet voldoen aan vraagprijs voor Donyell Malen’

Borussia Dortmund wil niet voldoen aan de vraagprijs die PSV heeft gehangen om de nek van Donyell Malen. Technisch directeur Michael Zorc geeft in gesprek met Ruhr Nachrichten aan dat de club overweegt om de stekker uit de onderhandelingen te trekken als de vraagprijs niet naar beneden gaat.

“Het moet een verstandige beslissing zijn. Het moet financieel passen, anders moet je nee zeggen”, aldus Zorc.

Desondanks heeft de technisch directeur goede hoop dat Malen aanstaande vrijdag al kan aansluiten als Borussia Dortmund op trainingskamp naar Zwitserland gaat. “Voor de trainer zou het natuurlijk goed zijn als hij dan al kan aansluiten, maar dat ligt niet in onze handen”, zo geeft hij aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.