‘Mohamed Ihattaren weet waar hij aan toe is bij PSV’

Mohamed Ihattaren maakte woensdag zijn opwachting in de basis tegen PAOK en deed dit goed. Toch lijkt de speler buiten de basiself te gaan vallen.

Voetbal International schrijft: “Ook nu lijkt Mohamed Ihattaren buiten de basiself te vallen. Op rechts lijkt Madueke een voorsprong te hebben, op de tienpositie Mario Götze. En toch was Ihattaren woensdagavond één van de smaakmakers. Direct na de rust kwam hij in het veld. Zoals eerder gememoreerd oogt hij veel fitter dan vorig seizoen en lijken de maniertjes enigszins uit zijn spel verdwenen.”

Het publiek scandeerde zijn naam zelfs. “De trouwe fans, die al zolang niet in het stadion waren geweest, waren het kind van de club nog niet vergeten”, aldus VI. “Ihattaren drukte zijn neus weer aan het venster. Tegelijkertijd dreunden de woorden van Schmidt eerder deze voorbereiding nog na. De aanvaller moet meer impact krijgen. Hij moet het verschil maken met doelpunten, assists dan wel voor-assists. Dat ontbrak er woensdag nog net te veel aan.”

Daar voegt het medium aan toe: “Tegen de B-ploeg van PAOK was de jonge aanvaller te vaak op zoek naar eigen succes. Een panna, een succesmomentje. Dan wordt het weer net iets te snel Circus Ihattaren. Ontzettend leuk om naar te kijken, maar niet effectief genoeg. Zo zal Schmidt ook oordelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.