‘PSV maakt flink verlies op verkoop van Portugese flop Bruma’

PSV gaat de Portugese aanvaller Bruma deze week verkopen aan Besiktas. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Besiktas wil Bruma naar verwachting niet huren, maar kopen. “PSV zet in op een bedrag van meerdere miljoenen, maar zal wel een verlies moeten slikken ten opzichte van zijn aankoopprijs. Er is nog geen bod binnen in het Philips Stadion, maar Bruma komt er met Besiktas wel uit”, aldus het ED.

“De Eindhovense club zal ook meewegen dat Bruma nog drie jaar onder contract staat in Eindhoven en bij een definitieve transfer kan PSV een flinke salarispost wegstrepen. De voormalig Portugees international heeft de afgelopen twee jaar bij PSV niet aan de verwachtingen voldaan”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.