‘Arjen Robben zorgt voor irritatie bij FC Groningen’

Bij FC Groningen heeft Arjen Robben nog altijd geen duidelijkheid gegeven of hij nog een jaar doorgaat. En volgens het Algemeen Dagblad groeit er daardoor een kleine irritatie.

Robben maakte aan het einde van vorig seizoen eindelijk meer speelminuten en dook enkele weken geleden op bij een wedstrijd van FC Groningen O18. De club haastte zich om erbij te vermelden dat ‘hieruit geen conclusies hoeven te worden getrokken’. Inmiddels is al een tijdje stil rond Robben, terwijl de voorbereiding van Groningen in volle gang is.

Het is geen geheim dat Robben nog één keer in een uitverkochte Euroborg wil spelen. De bal ligt volledig bij de 37-jarige aanvaller. ‘Her en der is buiten de club al wel lichte irritatie merkbaar over de besluiteloosheid van de linkspoot, omdat hij FC Groningen al sinds het einde van de play-offs in mei aan het lijntje zou houden’, schrijft het Algemeen Dagblad.

Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van Groningen, heeft desgevraagd niet de behoefte om te reageren op de situatie. “Ik heb daar op dit moment niets nieuws over te melden”, laat hij weten aan het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.