‘PSV gaat voor Luuk de Jong bij vertrek Donyell Malen’

Mocht Donyell Malen deze zomer daadwerkelijk een transfer maken dan wil PSV Luuk de Jong terughalen als zijn vervanger. Dat meldt De Telegraaf.

De spits viel tijdens het EK echter wel uit met een knieblessure en het is nog onduidelijk hoe lang hij uit de roulatie zal zijn. Bovendien is ook zijn perspectief op speeltijd bij Sevilla nog onbekend. Wel is er al regelmatig contact tussen de partijen. Mocht er een opening zijn, wil PSV toeslaan.

De spits zou nog meer ervaring toevoegen aan de selectie van Roger Schmidt en is bovendien ook een speler die drukzet zoals gewenst in de formatie van de Duitser. PSV ligt al op koers, maar wil zich nog roeren op de transfermarkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.