‘Donyell Malen tekent voor vijf jaar bij Borussia Dortmund’

Donyell Malen lijkt PSV te gaan verruilen voor Borussia Dortmund. De journalist Nicolò Schira meldt dat de betrokken partijen er bijna uit zijn. PSV wil 30 miljoen euro hebben voor zijn aanvaller, maar dat is vermoedelijk geen probleem. De verkoop van Sancho heeft BVB immers geen windeieren gelegd…

Schira stelt dat Malen een contract tot medio 2026 gaat ondertekenen in het Signal Iduna Park. Hij is natuurlijk wel een ander type speler dan Sancho, maar de nieuwe oefenmeester van Dortmund Marco Rose wil met twee spitsen gaan spelen, de PSV’er én Golden Boy Erling Haaland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.