PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joey Veerman baalde een beetje van PSV-transfer Pröpper

De kans dat Joey Veerman Heerenveen zal gaan verlaten voor een andere clubs uit de Eredivisie is kleiner geworden. PSV kondigde vorige week de terugkeer van Davy Pröpper aan, waardoor de komst van de 22-jarige Veerman van de baan lijkt. De spelmaker van sc Heerenveen baalde dan ook een beetje toen de Eindhovenaren bekendmaakten Pröpper te hebben vastgelegd.

Veerman ambieert een stap hogerop, maar vanwege zijn prijskaartje heeft hij binnen Nederland weinig opties. “Ajax heeft heel veel goede middenvelders, PSV heeft net voor iemand anders gekozen. Ik lag toevallig samen met hem (Pröpper, red.) op het strand. Niet samen samen, maar hij lag ook op dat strand op Ibiza. Toen hoorden wij die middag dat nieuws. Dat is effe balen maar, daar doe je niks aan. Stel dat hij niet was gehaald, dan weet je niet of ze mij evengoed hadden gehaald. Dan denk je even van, klote, maar verder niks hoor”, aldus Veerman bij ESPN.

Veerman beschikt bij Heerenveen over een contract dat nog drie jaar doorloopt. De Friezen kunnen daardoor de hoofdprijs vragen voor de middenvelder. Op dit moment is een vertrek ver weg. “Zoals het er nu naar uitziet ben ik gewoon nog bij Heerenveen en doe ik mijn best en is daar verder nog niks aan de hand”, aldus Veerman, die niet de voorkeur voor een club in het binnen- of buitenland heeft. “Het is net wat voor club er langs komt. Ik denk dat het in Nederland heel moeilijk wordt dus dan zit er maar één ding op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.