‘Borussia Dortmund aast op zowel Donyell Malen als Noni Madueke’

Donyell Malen mag zich in de serieuze belangstelling heugen van Borussia Dortmund. Hier maken BILD-verslaggever Christian Falk en transferexpert Fabrizio Romano melding van.

Dortmund wil op die manier voorkomen dat een Premier League-club aan de haal gaat met Malen. De aanvaller van PSV en het Nederlands elftal werd in de wandelgangen onder meer in verband gebracht met Liverpool. Die Schwarzgelben zien in hem de opvolger van Jadon Sancho, die een toptransfer maakt naar Manchester United.

Dortmund heeft door die deal voldoende geld om zijn doelwitten binnen te halen en wil onder meer Malen. Ook PSV-ploeggenoot Noni Madueke is een belangrijke kandidaat. Zijn naam wordt veel besproken in het Signal Iduna Park, vertellen Falk en Romano bij Twitch. Daarnaast is de club van de nieuwe trainer Marco Rose onder meer met RB Leipzig-linksback Marcel Halstenberg bezig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.