PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman gaat tekenen bij Cagliari’

Kevin Strootman staat op het punt om een contract te tekenen bij het Italiaanse Cagliari. Dit weet het medium Sky Italia te melden.

Volgens de berichtgeving wil Cagliari Strootman huren van Olympique Marseille, waar hij nog tot medio 2023 onder contract staat. Een kans bij de Fransen lijkt de 46-voudig international niet te krijgen, waardoor hij wederom in de Serie A uitkomt. Afgelopen januari verhuurde L’OM Strootman nog aan Genoa, dat uitgerekend Cagliari aftroefde. In een half jaar speelde de middenvelder achttien competitieduels, waarin hij vier assists gaf.

Cagliari kan de zevende club worden in de loopbaan van Strootman. Naast AS Roma, Genoa en Marseille kwam hij in Nederland uit voor PSV, FC Utrecht en Sparta Rotterdam. Of Cagliari een optie tot koop kan krijgen is nog niet bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.