‘PSV ziet Portugese aanvaller Bruma weer terugkeren’

PSV raakt de Portugese aanvaller Bruma voorlopig nog niet kwijt. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bericht: “De koopoptie op Armindo Bruma is door Olympiakos niet gelicht, zo meldt zijn zaakwaarnemer. Hij gaat nu bij PSV de draad weer oppakken. Zijn Griekse jaar was niet onaardig, maar niet top.”

Bruma werd medio 2019 voor zo’n twaalf miljoen euro ingelijfd door PSV. De aanvaller kon echter nooit overtuigen in Eindhoven. Vorig jaar zomer werd hij met optie tot koop verhuurd aan Olympiakos, maar zij maken dus geen gebruik van deze optie.

De huurtransfer van Maximiliano Romero naar Udinese is volgens Elfrink ‘niet afgeketst’. “Maar ook nog niet rond. PSV houdt hem dus vooralsnog in Eindhoven, omdat hij op dit moment gewoon contractspeler van de club is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.