‘PSV zet alles op alles om Steven Berghuis binnen te halen’

John de Jong en Jan Vennegoor of Hesselink gaat tot het uiterste om deze zomer Steven Berghuis over te nemen van Feyenoord. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Makkelijk wordt zijn komst niet: er is veel interesse en inmiddels is ook Ajax vol in de race.

Het is geen geheim dat PSV dolgraag in zee wil met Berghuis, die voor vier miljoen euro kan vertrekken bij Feyeoord. Het Eindhovens Dagblad weet dat technisch directeur De Jong en collega Vennegoor of Hesselink alles in het werk hebben gesteld om de Oranje-international te overtuigen. Vanuit het kamp van Berghuis is duidelijk gemaakt dat PSV niet eerst langs Feyenoord hoeft.

Dinsdag kwam naar buiten dat Ajax zich officieel heeft gemeld voor Berghuis. De 29-jarige aanvaller wordt ook gelinkt aan het VfL Wolfsburg van trainer Mark van Bommel, die Berghuis twee jaar geleden al naar PSV probeerde te halen. De belangstelling van Premier League-promovendus Norwich City is door de hoofdrolspeler op een laag pitje gezet, aldus het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.