‘PSV weet toptalent uit handen van Leipzig te houden’

PSV heeft een grote slag geslagen. Ze zijn er namelijk in geslaagd om toptalent Jenson Seelt voor de club te behouden. Hij tekent in Eindhoven een verbintenis tot medio 2024.

Seelt kon rekenen op buitenlandse interesse: Chelsea waagde vorig jaar een poging en nu wilde RB Leipzig hem overnemen, aldus het Eindhovens Dagblad. PSV weet de achttienjarige centrumverdediger echter te behouden. Seelt sluit deze zomer aan bij Jong PSV, waar Ruud van Nistelrooij komend seizoen de leiding heeft. Vorig seizoen maakte de oud-speler van NEC al zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie.

Naast Seelt heeft ook doelman Tyrick Bodack zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Hij ligt nu tot medio 2022 vast. De negentienjarige doelman werd twee jaar geleden losgeweekt uit de jeugdopleiding van De Graafschap en sluit ook definitief aan bij Jong PSV. Deze week werd hij door bondscoach Guus Hiddink en assistent Patrick Kluivert opgenomen in de voorlopige selectie van Curaçao voor de Gold Cup.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.