Davy Propper zo goed als zeker nieuwe speler van PSV

Davy Propper speelt aankomend seizoen zo goed als zeker voor PSV. Er zou alleen nog wat papierwerk gedaan moeten worden om de transfer succesvol af te ronden. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“Als al het papierwerk is afgerond, kan Pröpper deze week worden gepresenteerd”, zo stelt het regionale medium vast.

“Er zijn geen beren meer op de weg die de plannen van PSV en Pröpper nog kunnen verslinden”, aldus het ED. “De middenvelder was dinsdag in Eindhoven voor de medische keuring, waar clubicoon Mart van den Heuvel hem vergezelde. Hij reisde daarna naar het Philips Stadion, waar hij al een uitshirt heeft geposeerd en waar zijn presentatiefilmpje in de spelerstunnel is opgenomen.”

Het is onduidelijk voor welk bedrag Pröpper naar PSV verhuist. Duidelijk is wel dat de eerder genoemde tien miljoen euro niet op tafel is gelegd door de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.