‘PSV krijgt prijs te horen voor Luuk de Jong’

Luuk de Jong zou het helemaal zien zitten om terug te keren bij PSV. En de Eindhovenaren zelf zien dit ook zitten. De kans is groot dat Donyell Malen deze zomer vertrekt, waar de toekomst van Eran Zahavi ook al eens ter discussie is gesteld. Volgens Diario de Sevilla speelt een hereniging in het Philips Stadion nog steeds voor De Jong.

Er is één probleem: het prijskaartje. De Jong is weliswaar geen vaste waarde geworden bij Sevilla, maar de Spaanse club is naar verluidt (nog) niet van plan om hem een vrijgeleide te geven. Het regionale medium schrijft dat Sevilla een transfersom in de buurt van 12,5 miljoen euro eist.

Voor het genoemde bedrag werd De Jong twee jaar geleden nog van PSV naar Sevilla getransfereerd. De club uit Andalusië hoopt mede daarom op EK-succes voor de spits, die daarmee beter in de markt kan worden gezet. De vraag is wel of PSV kan en wil voldoen aan een dergelijke eis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.