‘Ajax en PSV strijden om Benfica-speler Chiquinho’

Ajax en PSV hebben interesse in dezelfde speler. Het gaat om de 25-jarige middenvelder Chiquinho. Met dit nieuws pakt het Portugese A Bola uit.

De 25-jarige aanvallende middenvelder speelt op dit moment nog voor de Portugese topclub Benfica. In Lissabon is er volgend seizoen waarschijnlijk geen plek meer voor Chiquinho, die ook bij het Italiaanse Torino op de radar is verschenen.

Torino was in januari ook al serieus geïnteresseerd in de aanvallende middenvelder. Op dat moment leek een overstap aanstaande, maar door een corona-uitbraak besloot Jorge Jesus zijn toestemming in te trekken. Wel mocht hij uiteindelijk niet meer dan zeven duels starten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.