PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Voormalig PSV-middenvelder (28) zet punt achter carrière

Oscar Hiljemark hangt zijn schoenen aan de wilgen. Opvallend want de voormalig speler van PSV is pas 28 jaar oud. Hij neemt deze beslissing naar aanleiding van zijn aanhoudende blessureleed.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Hiljemark speelde tussen 2013 en 2015 voor PSV en had in die periode al last van een natuurlijke vergroeiing in de heup. Na een operatie was hij toch nog een aantal jaren op topniveau actief en wist hij 28 interlands voor het Zweedse nationale team te verzamelen.”

“Op Instagram toonde Hiljemark zich niet gebroken en zei hij ongelooflijk veel zin te hebben in zijn nieuwe avontuur als assistent-coach. De Zweed vertelde ooit dat hij al als 15-jarige jongen het ouderlijk huis verliet en bij een nieuwe club op zichzelf moest gaan wonen om te werken aan zijn droom om profvoetballer te worden. Dat is hem met PSV als eerste buitenlandse stap gelukt, maar zijn eigen lichaam kan de offers die bij het bestaan van topspeler horen nu niet meer aan”, zo klinkt het

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.