‘PSV en Marco van Ginkel akkoord over meerjarig contract’

Marco van Ginkel heeft een akkoord bereikt met PSV over een meerjarig contract. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

PSV kan Van Ginkel transfervrij vastleggen en hoeft dus geen afkoopsom te betalen. Chelsea besloot onlangs om het contract van Van Ginkel niet te verlengen. PSV sloeg razendsnel toe en heeft Van Ginkel binnen. Het is niet duidelijk voor hoeveel jaar Van Ginkel gaat tekenen, maar het gaat wel om een meerjarige verbintenis. De speler is al medisch gekeurd en wordt snel gepresenteerd.

Het is voor het eerst dat PSV Van Ginkel contracteert. De club huurde hem de afgelopen seizoenen vier keer van Chelsea. Van Ginkel is de vierde zomerversterking van PSV. Eerder legde de club al Joël Drommel, André Ramalho en Phillipp Mwene vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.