FC Groningen praat met Arjen Robben over extra seizoen

FC Groningen hoopt dat Arjen Robben nog een seizoen doorgaat bij de club. “Uiteindelijk moet Arjen daar iets over gaan zeggen”, stelt TD Mark-Jan Fledderus tegenover ESPN over de ‘onderhandelingen’.

Vanuit FC Groningen is al meermaals duidelijk aangeven dat ze dolgraag met hem verder gaan. “Wat ik wel kan delen, is dat we daar met elkaar over in gesprek zijn. Arjen is ook een week of twee, drie geleden, een paar dagen met zijn vrouw Bernadien alleen weggeweest om ook goed na te denken erover. Hij is er nog niet helemaal uit.”

Volgens Fledderus is de twijfel begrijpelijk. “Aan de ene kant wil hij erg graag voetballen en dat merk je aan alles. Hij wil heel graag nog een keer voor een vol stadion spelen”, legt de technisch eindverantwoordelijke uit. “Aan de andere kant wordt ‘ie een dagje ouder en zijn er wat pijntjes in het lichaam. Hij heeft een heel zwaar jaar gehad en dat is de worsteling die er is denk ik.”

Robben kende een heel wisselend seizoen bij zijn rentree namens FC Groningen. De buitenspeler was weliswaar fit in de cruciale fase van het seizoen – wat uiteindelijk het doel was, maar miste door blessureleed ongekend veel wedstrijden. In totaal kwam hij tot slechts zeven wedstrijden, waarin hij twee assists gaf – beide tegen FC Emmen. In de play-offs ging FC Groningen uiteindelijk ten onder tegen FC Utrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.