‘PSV wil snel duidelijkheid van Leipzig over Yvon Mvogo’

PSV wil snel weten van RB Leipzig waar het aan toe is met doelman Yvon Mvogo. Deze week verscheen het bericht dat de Duitse topclub de keeper, die eigenlijk ook komend seizoen nog aan de Eindhovenaren verhuurd is, vroegtijdig terug wil halen. De club zelf heeft echter nog niks gehoord.

Dat schreef het Eindhovens Dagblad dinsdagavond, nadat Kicker eerder wist te melden dat Leipzig Mvogo terug wilde halen om hem aan een andere club te kunnen verhuren. De club heeft inderdaad de optie om hem vroegtijdig terug te halen, waarvoor de deadline medio juli ligt. Omdat PSV al op 20 juli de eerste wedstrijd (tweede voorronde Champions League) speelt, wil de club graag eerder duidelijkheid.

Mocht Leipzig Mvogo terug willen, dan wil PSV dat bijtijds weten, zodat het een vervanger kan halen. Naast Joël Drommel beschikken de Eindhovenaren na het vertrek van Lars Unnerstall enkel over jeugdspelers Vincent Müller en Maxime Delanghe. Een ervaren kracht is om die reden wenselijk. Als het aan Mvogo zelf ligt, zou hij overigens graag nog een jaar blijven, zo stelde de krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.