‘Dumfries op lijstje van Inter, Everton heeft beste papieren’

Everton is nog altijd de belangrijkste kandidaat om Denzel Dumfries over te nemen van PSV. Maar ook Inter Milan is voor hem in de markt gekomen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Dumfries was de matchwinner voor het Nederlands elftal in de EK-wedstrijd tegen Oekraïne (3-2). Dat is ook Inter opgevallen, schrijft het ED. Zaakwaarnemer Mino Raiola bekijkt de komende periode de opties. Hij weet al wat PSV verlangt voor de rechtsback, naar verwachting zo’n vijftien miljoen euro. Everton moet vermoedelijk eerst een speler verkopen, voordat het Dumfries kan aantrekken.

De 25-jarige verdediger moet daardoor wellicht nog even geduld hebben als hij naar de Premier League wil. De club van technisch directeur Marcel Brands kan wel aan zijn persoonlijke eisen voldoen en lijkt de beste papieren te hebben.

Het Algemeen Dagblad meldde dinsdag al dat ook de Italiaanse kampioen achter Dumfries aanzit. De Nerazzurri gaan Achraf Hakimi vermoedelijk voor de hoofdprijs verkopen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.