‘Luuk de Jong onderweg naar PSV’

Luuk de Jong zou voor een terugkeer staan bij PSV. Volgens de Italiaanse transferexpert Nicolò Schira zijn de onderhandelingen gaande.

PSV heeft in eerder stadium al laten weten dat het een comeback helemaal ziet zitten. Op dat moment werd de kans van slagen nog onzeker genoemd, maar volgens Schira zijn de onderhandelingen nu toch echt gaande. Er zou de Oranje-international een driejarig contract zijn aangeboden.

De Jong liet eerder doorschemeren alléén te willen vertrekken indien Sevilla van hem af wil. Sindsdien is de Spaanse club druk op zoek naar een nieuwe spits, waardoor de Nederlander genoeg weet. PSV lijkt ondanks vermeende interesse van Besiktas en Mexicaanse clubs de voorkeur te genieten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.