‘Donyell Malen gaat transferklapper maken’

Donyell Malen staat voor een mooie zomerse transfer. Hij moet bij Borussia Dortmund namelijk de vervanger gaan worden van Jadon Sancho. Dit weet het medium BILD te melden.

Manchester United heeft al een bod van 70 miljoen euro uitgebracht op de jonge Engelsman, maar dat hebben de Duitsers afgewezen. Ze willen iets meer dan 90 miljoen euro verdienen met de verkoop van hun pareltje, maar de Red Devils zijn nog lang niet afgehaakt en lijken te gaan betalen wat Dortmund wil hebben.

Vervolgens wil BVB natuurlijk wél een vervanger aantrekken en dit moet dus Malen worden. Volgens BILD is Borussia Dortmund bereid om 30 miljoen euro af te tikken voor zijn doelwit. Voetbal International schrijft: “Voor PSV zou de verkoop van Malen de gewenste klapper zijn op de transfermarkt. De Brabanders wisten dat de aanvaller bij een goed bod en een mooie uitdaging niet te houden zou zijn. Het nog tot 2024 lopende contract zorgt ervoor dat PSV kan cashen.”

Malen zelf staat in ieder geval wel open voor een toptransfer. In 2017 verruilde hij de jeugdopleiding van Arsenal voor het Philips Stadion en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Bij PSV speelde de Oranje-aanvaller vooralsnog 116 officiële wedstrijden, waarin hij 55 doelpunten maakte.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.