PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis hakt knoop door en tekent voor twee jaar bij Barcelona’

Memphis Depay zal op een korte termijn een contract tekenenen bij FC Barcelona. Met dit nieuws pakt het medium El Mundo Deportivo uit.

Vrijdag meldde de Catalaanse krant al dat Barcelona niet in de war raakte van de plotselinge interesse van Juventus in Memphis. Een dag later weet Mundo het zeker: Memphis gaat aankomende week zijn handtekening zetten onder een tweejarige verbintenis in Camp Nou. Volgens de krant kijkt Memphis enorm uit naar een nieuwe samenwerking met oud-bondscoach Ronald Koeman.

Memphis, die aankomende zondag met het Nederlands elftal aan het EK begint met een wedstrijd tegen Oekraïne, wordt na Eric Garcá en Sergio Aguëro de derde zomeraanwinst voor de Catalanen. De aanvalsleider van Oranje zit na zijn vertrek bij Olympique Lyon zonder club. Bij Lyon beleefde Memphis afgelopen seizoen zijn beste seizoen in dienst van de Franse club. Als aanvoerder wist Memphis twintig keer het net te vinden in 37 competitieduels in de Ligue 1. Lyon eindigde het seizoen uiteindelijk als vierde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.