‘PSV wil minimaal 30 miljoen vangen voor Donyell Malen’

PSV wil een bedrag van tussen de 30 en 35 miljoen vangen voor haar topspeler Donyell Malen. Dit weet het Engelse medium The Athletic te melden.

De 23-jarige aanvaller schermde eerder al met de interesse van clubs zoals Borussia Dortmund en Internazionale, maar was voor een transfer wel afhankelijk van de toekomst van Erling Haaland en Jordan Sancho (Borussia Dortmund) en Lautaro Martínez (Internazionale). Zo lang deze sterspelers nog bij hun huidige club onder contract staan, lijkt een overgang ook moeilijk te worden.

Malen heeft de komende periode echter nog wel de kans om zichzelf in de schijnwerpers te schieten op het EK. Dat heeft ook voor PSV mogelijk een positief effect: op het moment dat Malen met een aantal beslissende acties het verschil kan maken voor Nederland, zullen clubs ook meer geld willen neertellen om de ‘EK-sensatie’ tot hun selectie te kunnen voegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.