PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren heeft te weinig laten zien’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Wesley Sneijder vindt het niet raar dat Mohamed Ihattaren niet is geselecteerd door Oranje voor het EK. Hij heeft namelijk een zwak jaar achter de rug bij PSV.

“Davy Klaassen maakt veel meer aanspraak op de nummer 10-positie. Wijnaldum zie ik toch meer als box-to-box-speler op het middenveld. Ihattaren heeft te weinig laten zien om een selectie te rechtvaardigen”, stelt Sneijder in gesprek met Voetbal International.

Verder merkt de oud-international op dat er in de huidige selectie ‘weinig spelers zitten die echt al iets betekend hebben voor Oranje’. “Wij kwamen anders binnen dan de jonkies die ik zelf als oudere international heb zien binnenkomen. Wij keken destijds echt tegen de ervaren spelers op. Met ontzag. Bij Ajax waren we al mannetjes met branie, maar in het trainingskamp van Oranje waren we in het begin vrij mak. Het was een selectie vol spelers die hun sporen ruimschoots hadden verdiend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.