PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn staat open voor transfer naar Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Afgelopen seizoen maakte Steven Bergwijn de overstap van PSV naar Tottenham Hotspur en de afgelopen tijd was teleurstellend voor hem. En volgens de Telegraaf zou hij niet onwelwillend staan tegenover een vertrek naar Ajax.

Daar komt nu bij dat de Spurs al in gesprek zouden zijn met een potentiële opvolger; Marcus Thuram, van Borussia Mönchengladbach. Zodra de Fransman daadwerkelijk binnen is komt de weg voor Bergwijn richting de uitgang open te liggen.

Eerder zei clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf al: “Ajax is wel in de markt voor Bergwijn, alleen ik denk dat hij heel erg duur is. Áls hij al weg mag bij Spurs. Misschien dat Ajax uiteindelijk wel bij een goedkoper alternatief terechtkomt, maar ze zullen zeker proberen Bergwijn te halen.” Volgens Valentijn Driessen hopen de Amsterdammers hem binnen te kunnen halen voor zo’n 15 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.