PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Juventus wordt nieuwe club van Memphis Depay’

Memphis Depay leek lang te gaan afsteven op een transfer naar FC Barcelona maar Juventus lijkt nu met hem aan de haal te gaan. Ze zouden hem namelijk een veel beter aanbod hebben gedaan.

Het verschil in jaarsalaris is volgens De Telegraaf een gat van drie miljoen euro. Volgens de berichtgevingen van El Mundo Deportivo hebben de Catalanen nog vertrouwen in de komst van Memphis, maar vrezen ze nu ook voor een nieuw Wijnaldum-scenario.

Wijnaldum leek lange tijd zijn carrière voort te zetten bij FC Barcelona, maar koos op het laatste moment voor het financieel (veel) betere aanbod van Paris Saint-Germain. Voor Memphis staat wellicht dezelfde route op het programma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.