PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Olympiakos wil koopoptie op PSV’er Bruma niet lichten’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Olympiakos Pireaus is niet van plan om de koopoptie op PSV-huurling Bruma te gaan lichten. Dit weet zijn zaakwaarnemer te melden. Er zou een bedrag van 6,7 miljoen euro voor hem betaald moeten worden.

Dat is volgens het Eindhovens Dagblad het bedrag waarvoor Olympiakos de optie tot koop kan lichten. De zaakwaarnemer van Bruma weet niet voor welk bedrag de Griekse kampioen hem wél wil overnemen.

Volgens het ED dreigt de situatie rondom Bruma ‘in zakelijk opzicht een stevig hoofdpijndossier te worden’. PSV lijkt namelijk flink verlies te gaan maken op Bruma: de club kocht de buitenspeler bijna twee jaar geleden nog voor twaalf miljoen euro van RB Leipzig.

Bij PSV heeft de Portugees international nog een contract dat tot medio 2024 loopt. Bruma blijft in ieder geval op de scoutingslijst van Olympiakos staan. Als er geen nieuwe deal gemaakt kan worden tussen PSV en de Grieken, dan moet blijken of er een andere oplossing gevonden kan worden. Als dat niet het geval is, sluit Bruma ‘gewoon’ aan bij de voorbereiding van de Eindhovenaren op het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.