PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano kan toptransfer maken naar Real Madrid’

Hirving Lozano zou deze zomer zomaar een toptransfer kunnen gaan maken. Volgens het Italiaanse Tutosport is Real Madrid namelijk in hem geinteresseerd.

Carlo Ancelotti is vorige week aangesteld als trainer van Real Madrid. Als coach van Napoli haalde hij Lozano in 2019 naar Napels, maar die samenwerking duurde maar kort. Bij Everton werd Ancelotti nadien meermaals gelinkt aan de Mexicaanse aanvaller, die deze zomer mogelijk écht voor een hereniging kan zorgen.

Het genoemde medium weet dat Ancelotti nog altijd groot fan is van Lozano. Daar hangt naar verluidt een prijskaartje van vijftig tot zestig miljoen euro aan vast. Wel is de vraag of Napoli echt wil meewerken, aangezien president Aurelio De Laurentiis een competitieve selectie wil samenstellen voor de nieuwe coach Luciano Spalletti.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.