PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Juventus hoopt nog altijd op komst van Memphis Depay’

Memphis Depay heeft nog altijd zijn krabbel niet gezet bij FC Barcelona en Juventus hoopt daarvan te kunnen profiteren.

Trainer Massimiliano Allegri houdt volgens Corriere dello Sport namelijk serieus rekening met het vertrek van Cristiano Ronaldo, die op het verlanglijstje van Paris Saint-Germain en Manchester United staat. Ook de toekomst van Paulo Dybala is onzeker. Allegri zou in Memphis dan de ideale versterking zien voor zijn voorhoede.

Dat zou een flinke streep door de rekening zijn voor Koeman. De trainer van Barcelona hoopt een aantal transfervrije slagen te slaan, maar dat lijkt dus niet te lukken. Georginio Wijnaldum leek namelijk ook op weg naar Barcelona. Hij staat echter op het punt om zijn loopbaan verrassend genoeg te vervolgen bij Paris Saint-Germain.

Memphis neemt na vijf seizoenen afscheid van Lyon en heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur bij een Europese topclub. Juventus heeft haar oog naast de Nederlander ook laten vallen op Dusan Vlahovic. De spits van Fiorentina heeft in Florence een contract tot de zomer van 2023, terwijl Memphis gezien zijn transfervrije status een stuk goedkoper is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.