PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in onderhandeling met middenvelder Gianluca Busio’

PSV is naar verluidt met de 19-jarige middenvelder Gianluca Busio. Hij speelt voor het Amerikaanse Sporting Kansas City uit de MLS.

ESPN-commentator en journalist Kenneth Taylor schrijft dat verschillende clubs uit de Serie A een bod hebben uitgebracht. Tom Bogert van MLSSoccer.com erkent dit, maar stelt dat er ook een Nederlandse club in onderhandeling is met Sporting KC. Het ligt voor de hand dat meer clubs een poging gaan wagen.

Feyenoord is in het verleden genoemd als optie, maar journalist Callum Williams stelt dat het hier waarschijnlijk om PSV gaat. De Amerikaanse club zou naar verluidt een ‘significante transfersom’ op tafel willen zien voor Busio, die een marktwaarde is van zo’n 3,5 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.