PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV geeft Ritsu Doan een nieuwe kans in Eindhoven’

PSV is voornemens om Ritsu Doan een nieuwe kans te geven. Dit weet het Eindhovens Dagblad deze morgen te melden. De 22-jarige Japanner keert deze zomer terug van zijn huurperiode bij Arminia Bielefeld, waar hij een sterke indruk achterliet.

Met vijf goals en twee assists in de Bundesliga had Doan een belangrijk aandeel in het lijfsbehoud van de club. Arminia Bielefeld maakt desondanks geen gebruik van de koopoptie van zo’n 5 miljoen euro, omdat de financiële risico’s voor de club te groot zijn.

Doan keert deze zomer zodoende terug bij PSV, waar hij een nieuwe kans krijgt. Wel blijft een transfer mogelijk, in het geval andere clubs zich voor hem melden. Het ED schrijft: “PSV kan normaal gesproken niet direct beschikken over Doan, die naar de Olympische Spelen gaat. Of hij daadwerkelijk blijft, hangt ook van hemzelf af. Na zijn goede seizoen in Duitsland heeft hij de aandacht getrokken en zullen er mogelijkheden zijn om een transfer te maken, maar trainer Roger Schmidt ziet in hem een zogeheten ‘halve tien’ die ook bij PSV een rol kan afdwingen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.