PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay derde zomeraanwinst van FC Barcelona’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Memphis Depay zal op korte termijn een contract gaan ondertekenen bij FC Barcelona. Na Sergio Aguero en Eric Garcia zal hij de derde zomeraanwinst worden van de Catalanen.

SPORT bericht dat de overstap van Memphis nagenoeg rond is. De onderhandelingen tussen beide partijen zijn nagenoeg afgerond, waardoor de Oranje-international een driejarige verbintenis kan ondertekenen. Inmiddels is duidelijk dat coach Ronald Koeman aanblijft en dus lijkt een hereniging nabij.

Koeman wilde Memphis de twee voorgaande transferwindows al halen, maar het gebrek aan financiële middelen maakte dit onmogelijk. Door zijn transfervrije status kan de aanvaller deze zomer alsnog zijn droomtransfer maken. Memphis zou zelfs financiële offers hebben gehad om deze droom te voltooien.

Memphis faalde in het verleden bij Manchester United, maar Barcelona en Koeman denken dat hij op 27-jarige leeftijd klaar is voor een nieuwe kans op topniveau. Zijn prestaties bij Lyon en Oranje worden zeer gewaardeerd in Catalonië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.