PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel tekent voor twee jaar bij VFL Wolfsburg

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mark van Bommel is definitief de nieuwe trainer geworden van VFL Wolfsburg. Hij heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend bij de Duitse club.

Van Bommel zat na zijn ontslag bij PSV in december 2019 zonder club en maakte er nooit een geheim van graag in de Bundesliga te willen werken. Hij werd met meerdere clubs in verband gebracht, waaronder Hertha BSC, Eintracht Frankfurt en zelfs zijn oude club Bayern München, maar de witte rook komt uit Wolfsburg.

Kevin Hofland, Michael Frontzeck, Alex Abresch en Vincent Heilmann, die overkomt van PSV, gaan mee met Van Bommel, die na iets meer dan tien jaar terugkeert in de Bundesliga. Van 2006 tot begin 2011 droeg hij het shirt van Bayern München en leidde hij Der Rekordmeister twee keer als aanvoerder naar de dubbel.

“We hebben intensief met Mark van Bommel gesproken. In die gesprekken werd onze indruk bevestigd: hij past perfect bij ons filosofie”, stelt sportief directeur Jörg Schmadtke op de clubsite. “Mark is een internationaal erkende voetbalexpert en weet wat hij kan verwachten in de Bundesliga. Daarnaast hij heeft een enorme ambitie, die hem tijdens zijn spelerscarrière als onderscheidde van de rest. Dit is een droomoplossing.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.