PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Denzel Dumfries verruilt PSV voor Everton’

De Engelse Premier League-club Everton heeft Denzel Dumfries in het vizier als nieuwe aanwinst. Dat weet Voetbal International te melden.

“Dat de nummer tien van de Premier League uitkomt bij de achttienvoudig Oranje-international is niet vreemd, voormalig PSV-directeur Marcel Brands vertolkt er een belangrijke rol. Als Director of Football heeft Brands invloed op het aan- en verkoopbeleid bij Everton.”

Daar voegt het medium aan toe: “De club uit Liverpool zou Dumfries een gewenste uitdaging kunnen bezorgen. De aanvoerder van de Eindhovenaren maakte geen geheim van zijn wens graag een stap hogerop te maken. Zijn vorige management had in het verleden ook al contact met Everton.”

Everton moet wel een tweejarig contract afkopen om Dumfries (25) in te lijven. Het Eindhovens Dagblad denkt aan een bedrag rond de vijftien miljoen euro. Eerder kwam de vleugelverdediger uit voor Sparta Rotterdam en sc Heerenveen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.