‘PSV-aanvaller Bruma heeft clubs voor het uitkiezen’

Afgelopen seizoen verhuurde PSV de Portugese aanvaller Bruma an het Griekse Olympiakos. De verwachting is dat hij niet meer zal gaan spelen in het shirt van de Eindhovenaren maar hij heeft de nodige opties voor het komende seizoen.

De Grieken moeten een vast bedrag van 7 miljoen euro voor de aanvaller betalen, maar dat vinden ze wat te gortig, weet het Eindhovens Dagblad vandaag te melden. Er is echter een goede mogelijkheid dat Olympiakos binnenkort contact opneemt met technisch manager John de Jong om af te dingen.

Catio Baldé, de zaakwaarnemer die de belangen van Bruma behartigt, vertelt: “Niets is nog officieel, maar het zou kunnen dat ze hem voor minder geld willen kopen.” De Portugees heeft echter ook andere opties, de Amerikaanse Major League Soccer bijvoorbeeld: “Hij kan naar meerdere clubs.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.