PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax is kansloos in de strijd om Steven Bergwijn’

Steven Bergwijn werd onlangs gelinkt aan een overstap naar Ajax maar volgens het medium Football. london zijn de Amsterdammers vooralsnog kansloos.

Het Britse medium verwacht dat Bergwijn deze zomer een nieuwe kans krijgt bij Tottenham Hotspur. Dit seizoen verliep weliswaar niet naar wens voor de oud-PSV’er, die mede daardoor buiten de EK-selectie viel. Het is echter maar de vraag of Real Madrid-huurling Gareth Bale in Londen blijft en daarnaast zou Erik Lamela in aanmerking komen voor een transfer.

Vanzelfsprekend heeft de nog te benoemen manager een grote vinger in de pap, maar de kans is groot dat de opvolger van José Mourinho in de voorbereiding in ieder geval Bergwijn aan het werk wil zien. De Oranje-international zou daarnaast vastberaden zijn om zich te bewijzen na dit teleurstellende seizoen. Een vertrek naar Ajax is daarom (voorlopig) onwaarschijnlijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.