PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bereidt bod voor op Joey Veerman’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV wil deze zomer een poging wagen om Joey Veerman binnen te halen. Maar ze moeten wel haast maken want ook Atalanta Bergamo is in de markt voor hem.

Veerman heeft een voorkeur voor een topclub in de Eredivisie, maar PSV liet al doorschemeren dat hij mogelijk onbetaalbaar is deze zomer. Andere Eredivisie-clubs lijken (voorlopig) niet door te pakken.

Atalanta Bergamo zou wél plannen in die richting hebben. Volgens Bergamo & Sport gaat de Italiaanse club als eerste een poging wagen om de middenvelder in te lijven. Coach Gian Piero Gasperini ziet in hem een welkome aanwinst voor volgend seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.