PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen staat voor supertransfer naar Juventus’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Donyell Malen staat in de belangstelling van Juventus. Dit weten de Italiaanse media te melden. Malen was onderwerp van gesprek bij een ontmoeting tussen Mino Raiola en Pavel Nedved, directeur van Juventus.

De Oude Dame wil een herhaling van dit seizoen voorkomen – de onttroonde landskampioen eindigde als vierde in de Serie A – en is bereid om flink te investeren in de spelersgroep.

Zo lang Cristiano Ronaldo nog bij Juventus speelt, lijkt de kans op een transfer echter klein. De Portugese aanvaller is zijn toekomst in Turijn niet zeker. Bij een transfer van de sterspeler zou er sowieso ruimte ontstaan voor Malen, die tussen de 25 en 30 miljoen euro moet kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.