PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax en PSV strijden om de 22-jarige verdediger Anel Ahmedhodzic

Ajax en PSV azen op de handtekening van Anel Ahmedhodzic. Dit weet voormalig Ajax-aanvaller Markus Rosenberg te melden. Hij is zaakwaarnemer van de 22-jarige verdediger.

Rosenberg heeft samen met voormalig FC Groningen-speler Petter Andersen het makelaarskantoor Full Potential Agency opgericht. Zij hebben bewust maar vijftien spelers in hun stal, waaronder Ahmedhodzic. De Zweedse Bosniër werd eind 2020 in verband gebracht met Ajax en PSV. “Dat klopt, maar we hebben met alle topclubs in Europa gesproken”, zegt de Zweed tegen Voetbal International. “Dat is een logisch gevolg van dat hij op zijn twintigste al Speler van het Jaar werd in Zweden.”

“Hij is ook meteen basisspeler bij het nationale team van Bosnië geworden, waarmee hij onlangs negentig minuten tegen Frankrijk speelde”, vervolgt Rosenberg over de 1.92 meter lange rechtspoot. “Kylian Mbappé was zijn directe tegenstander en had geen kans. Als een speler zulke wedstrijden speelt, komt hij ook bij grote clubs als PSV en Ajax in de picture.”

Ahmedhodzic heeft een contract tot eind december 2023 bij Malmö. Naast Ajax en PSV zou ook Atalanta Bergamo interesse hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.