‘Mark van Bommel wil Michal Sadílek naar Wolfsburg halen’

Mark van Bommel hoopt als trainer van Wolfsburg weer te kunnen samenwerken met middenvelder Michal Sadílek. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De trainer zou inmiddels al gesproken hebben met het management van de Tsjechische middenvelder. Sadílek speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Slovan Liberec.

Sadílek was in het seizoen 2017/2018 aanvoerder van PSV Onder 19 toen de ploeg onder Van Bommel voor het eerst in 27 jaar weer kampioen wist te worden. Ook de middenvelder maakte een seizoen later de overstap naar de A-selectie. In het eerste seizoen moest hij het vooral doen met invalbeurten, maar in het seizoen 2019/2020 kwam hij wel veelvuldig in actie. Echter wel als linksback.

Nadat Van Bommel ontslagen werd in december 2019, verloor hij zijn basisplaats en was een verhuur aan Slovan Liberec het gevolg. Sadílek heeft bij PSV nog een contract voor één seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.