PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman voor een prikkie op te halen bij Heerenveen’

Heerenveen wil een transfersom van meer dan tien miljoen euro incasseren voor Joey Veerman maar analist Aad de Mos denkt dat de Friezen met veel minder genoegen zullen nemen.

Ondanks een geschatte transferwaarde van 8,5 miljoen euro (Transfermarkt.nl, red.) en een contract tot 2024 hoeven clubs volgens De Mos niet diep in de buidel te tasten. “Ik denk dat je niet hoog in de boom moet gaan zitten”, geeft de trainer in ruste aan. “Ik denk aan een bedrag tussen de twee en de vijf miljoen euro. Als je vier miljoen euro krijgt en kan nog wat oplopen door verkoopbonussen, dan is dat een prima bedrag.”

Volgens De Mos is het helemaal nog niet zeker of Veerman wel goed genoeg is voor de top. De Mos: “Bij Heerenveen is hij onomstreden en kan hij het zich permitteren om twee wedstrijden achter elkaar geen bal te raken. Bij Ajax, Feyenoord en PSV worden er eisen gesteld. De tijd van mogen is voorbij, dan moet er van alles. Ik weet niet of hij aankan wat er in de top gevraagd wordt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.