PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jetro Willems: ‘Ben geen slechte speler, Oranje is een realistisch doel’

Jetro Willems denkt nog altijd aan een rentree bij Oranje. Ook al speelde hij zestien maanden geleden zijn laatste wedstrijd zijn zelfvertrouwen is groot.

Willems voelt zich weer helemaal fit na een zware knieblessure. “Ik kan nog zeker acht jaar mee als voetballer”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. De 22-voudig international is inmiddels vertrokken bij Eintracht Frankfurt, waar hij geen speeltijd meer kreeg. Dat ziet hij niet als een beletsel. “In Duitsland maken ze je wel fit. Daar hoef je bij mij niet over in te zitten.”

De voormalig PSV’er kwam eind 2016 voor het laatst in actie voor Oranje, maar hij ziet kansen. “Als ik een slechte speler was geweest, had ik gezegd dat het niet gebeurt. Maar ik weet wat ik kan en ik denk dat het een realistisch doel is. Vorig jaar was ik in Newcastle goed bezig en op weg om weer die kant uit te gaan. Dat is door de blessure even ruw onderbroken, maar ik ben alweer een paar maanden beschikbaar voor wedstrijden en zat steeds al op de bank. Het gaat echt goed komen.”

Willems weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Hij sluit een terugkeer bij PSV niet bij voorbaat uit. Eerder werd hij ook in verband gebracht met Newcastle, waar hij eerder op huurbasis acteerde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.