PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Roger Schmidt overweegt grote PSV-verandering

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Roger Schmidt de trainer van PSV overweegt om zijn tactiek te gaan veranderen voor het volgende seizoen. Afgelopen seizoen werd er 4-2-2-2 gespeeld en dit bleek geen groot succes te zijn. Nu overweegt hij om voor een 4-2-3-1 te gaan.

In gesprek met Voetbal International vertelt de Duitse trainer: ”Ik ga het de komende weken analyseren en alles eens goed op een rijtje zetten. Het hangt er ook van af welke spelers we zullen krijgen. We moeten frisse, nieuwe toppers hebben. Op het middenveld bijvoorbeeld hebben we meer voetbal nodig, spelers die onze spitsen in stelling kunnen brengen, de beslissende pass kunnen geven en zelf ook een goal kunnen maken”, zegt Schmidt.

Marco van Ginkel maakte de laatste weken indruk. ”Marco is een absoluut voorbeeld als het aankomt op professionaliteit”, aldus de trainer. ”Zijn aanwezigheid in het elftal doet ons goed en we hebben veel potentie om ons met hem door te ontwikkelen. Onze jongere spelers hebben soms een signaal nodig wat voetbal, ontwikkeling, hard werken en teamgeest nu werkelijk inhoudt op het hoogste niveau. Het is daarom goed voetballers in je team te hebben die dat doorgeven. Marco is zo’n speler.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.