PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zomertransfer naar VFL Wolfsburg lonkt voor Mohamed Ihattaren’

Mohamed Ihattaren zou voor een zomertransfer staan naar het Duitse VFL Wolfsburg. Dit weet de Telegraaf te melden.

“Het wonderkind uit de eigen opleiding en beoogd cashcow, bleek geen klik te hebben met trainer Roger Schmidt. De Duitser draait er niet omheen dat hij hem speciaal vindt, maar verwacht meer. Alleen voorbeeldig gedrag en onthouding van sportgerelateerde social media-uitingen zouden hem een laatste kans bij PSV bieden. Zo niet, dan is het wat Schmidt betreft Schluss.”

Daar voegt de krant aan toe: “Mark van Bommel wil hem graag naar VfL Wolfsburg halen, als hij daar wordt aangesteld als hoofdtrainer. PSV houdt zich niet doof voor interesse voor het talent met een nog eenjarig contract. Van Bommel is de man die hem raakte en tot één van de allerbeste spelers van de Eredivisie maakte vorig seizoen. Onder Van Bommel liep Ihattaren ’gewoon’ 12,5 kilometer per wedstrijd.”

Overigrens is ook Micky van de Ven (FC Volendam) in beeld bij Wolfsburg. “Het talent wordt door de Duitse club gezien als verdediger voor de toekomst en maakte juist zoveel in het bekerduel met PSV. De Eindhovenaren zijn met Ramalho centraal achterin voorzien. Eerder was ook Toby Alderweireld in beeld, die dichter bij huis wil wonen bij een vertrek bij Tottenham Hotspur”, aldus De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.