‘PSV wil Luuk de Jong deze zomer terughalen naar Eindhoven’

PSV wil deze zomer een poging wagen om Luuk de Jong terug te halen. Dit melden de Telegraaf als Voetbal International. PSV houdt de situatie van De Jong momenteel ‘nauwlettend’ in de gaten. Sevilla wil spits Sardar Azmoun namelijk losweken bij Zenit St. Petersburg, wat voor mogelijkheden kan zorgen.

PSV wil op een later moment in de transferwindow ‘alles in het werk stellen’ om De Jong naar Eindhoven terug te halen. De nummer twee van de Eredivisie zal kijken wat het perspectief van de voormalige captain dan is.

Momenteel is het uitzicht op speelminuten niet erg groot voor De Jong bij Sevilla. De Nederlander verloor afgelopen seizoen de concurrentiestrijd van Youssef En-Nesyri, waardoor hij vaker op de bank moest zitten dan hem lief is. Een komst van Azmoun kan het perspectief voor De Jong nog slechter maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.