PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV versterkt zich met 29-jarige Braziliaan Andre Ramalho

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV heeft een nieuwe aanwinst binnen. Het gaat om de 29-jairge Braziliaan Andre Ramalho. Hij komt over van Red Bull Salzburg.

Hij heeft in Eindhoven voor drie seizoenen getekend, maakt PSV bekend via de officiële kanalen. “Met André Ramalho halen we een ervaren centrale verdediger naar PSV die bekend is met de voetbalfilosofie van Roger Schmidt en de kwaliteiten heeft om dat op het veld uit te voeren”, wordt hij geïntroduceerd door technisch manager John de Jong.

Ramalho won in Oostenrijk zes landstitels en vijf bekers. In Eindhoven wil hij zijn erelijst uitbreiden. “Ik ben een speler die altijd alles geeft, speelt voor de prijzen en dat ook met PSV wil doen”, laat hij weten. PSV had de centrale verdediger al langere tijd op de korrel. “Het eerste contact met PSV dateert van vorig seizoen. Destijds kwam het nog niet tot een overstap. Ik ben erg blij dat het nu wel gelukt is. Ik ken de historie van PSV, de warme band met Brazilië en de goede naam die de PSV-supporters hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.