PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV haalt Feyenoorder binnen, Ajax grijpt net mis

De 14-jarige Yiandro Raap zal de overstap maken van de juegdopleiding van Feyenoord naar die van PSV. Ook Ajax was voor hem in de markt maar die gijpen dus mis.

Via de clubkanalen maakt PSV melding van de nieuwtjes over de jeugdspelers. Raap, die dus overkomt van Feyenoord, tekent bij PSV een contract voor drie seizoenen. De jonge verdediger had daar wel de toestemming van zijn ouders voor nodig, vanwege zijn leeftijd. Het Eindhovens Dagblad weet dat Raap ook naar verschillende andere clubs kon vertrekken, waaronder Ajax.

De gesprekken en faciliteiten bij de opleiding van PSV hebben de talentvolle stopper er echter van overtuigd om naar Eindhoven te trekken. “PSV heeft ontzettend veel moeite gedaan om Yiandro naar Eindhoven te halen”, vertelt zaakwaarnemer Juul Heldens tegen het ED. “Wij zijn ervan overtuigd dat het op dit moment de juiste club is voor hem. Dat gevoel werd bevestigd in onze gesprekken met PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.